Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/farvesans.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/farvesans.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2719

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/farvesans.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3615
Plantetryk workshops forår 2021 – www.farvesansen.dk
1

Plantetryk workshops forår 2021

Prøv magien selv

Tag med på 4 1/2 times plantetryk-event i foråret, hvor du fordyber dig i plantemagien og laver dit eget plantetrykte tekstil med friske blade, planter, blomster, grøntsager og krydderier.

Jeg sørger for tekstil, materialer, lækker kaffe og en let frokost og guider dig så du får lavet et smukt stykke stykke plantetrykt stof.

Dit værk kan blive til en pude, en makeuppung, en lille taske eller måske du vil indramme det til et billede til din billedvæg.

SMÅ HOLD MED GOD TID

Små hold med 4-8 deltager – der skal være god tid til alle.

PRIS

Prisen er 950 kr.
Prisen er inklusiv et stykke forbehandlet tekstil, kaffe, te og en let økologisk frokost.

HVORNÅR

16/4 booket
17/4 booket
7/5 booket
8/5 booket
28/5 ledige pladser
29/5 booket
11/6 ledige pladser
12/6 ledige pladser
18/6 ledige pladser
19/6 ledige pladser

Fra kl 10 – 14.30.

HVOR

Det foregår i mit værksted i Hornbæk eller i et hyggeligt lokale i nærheden.

TILMELDING

Skriv til mig på charlottevanhauen@gmail.com med dit navn, mailadresse og telefonnummer. Du er tilmeldt, når du har betalt for workshoppen.
Betaling på mobilepay 50551917.
Ved færre end 4 tilmeldte aflyses workshoppen

Du er selvfølgelig meget velkommen til at ringe til mig og høre mere på 50551917.

// Det er vigtigt for mig at I ved at det er en workshop og ikke et teknik-kursus. Jeg guider jer i processen, så I kan fordybe jer i at lægge planterne på stoffet og skabe et smukt værk.
I får en god fornemmelse af teknikken bag ecoprint, som I kan bygge videre på.
Efter workshoppen får I tilsendt opskrift på en basisbejdse – som er den, jeg startede mit ecoprintarbejde med – så I kan eksperimentere videre og udvikle jeres egne opskrifter og metoder.
Den bejdse vi bruger på workshoppen har jeg udviklet i forhold til det udtryk, jeg arbejder med. Den deler jeg ikke i detaljer – både fordi den er lidt avanceret og fordi det er en af de små forretningshemmeligheder, man har som kunsthåndværker.

// Der kan være 4 deltagere på workshoppen, når den afholdes på mit eget værksted i Hornbæk. Bliver vi flere (max 8) afholdes den i et dejligt lokale i nærheden.

#farvesansworkshop #farvesans #farvesansen #mollisflora #charlottevanhauen
.